2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Demcsák Zsuzsa szerint nem volt jövője Pintér Tibor új kapcsolatának

Pintér Tibor szakítás Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelme, amilyen gyorsan fellobbant, olyan gyorsan ki is aludt. Eddig a hirtelen népszerűségre szert tett fiatal lány álláspontját hallhattuk a szakításról, ezúttal viszont Tibor is elmondta a saját véleményét... 

Demcsák Zsuzsa és Pachmann Péter vendége volt a Mokka adásában Pintér Tibor, aki őszintén mesélt a szakítás okairól.

Demcsák a beszélgetés elején nem tudta megállni, hogy ne mondja el a véleményét:

"Tibor, most hazudjak? Nem lepett meg, hogy különmentetek (...) amikor itt ültetek egymás mellett, nem volt semmi köztetek!"

– mondta a műsorvezető.

A színész elmondta, hogy egyikőjük sem egy egyszerű eset, és való igaz, hogy számára a lovas színház a legfontosabb, és minden csak ezután jön a sorban. Nem csak ez volt a szakítás oka, de ez is nagyban közrejátszott.

Tenya sajnálja, hogy ilyen gyorsan kiderült kettejük kapcsolata, de nem ő generálta az első újságcikket, utána viszont nem volt megállás. Számára már nem volt fontos, hogy a magánéletével kerüljön a címlapokra.

Azt sem tartja kizártnak, hogy Bea szeretett volna szerepelni, de szerinte ezzel sincs baj, ha egy nő büszke a párjára és arra, hogy vele van.

"Nem fogjuk megtudni soha, hogy az első újságcikk valamelyik bulvárban miért robbant ki, de kirobbant, és onnantól nem volt megállás"

mondta a sztár.

Bea állítása szerint az volt a kapcsolatuk végének oka, hogy Tibi nem akart házasodni és gyereket vállalni az elkövetkező időszakban, a lány viszont igen. Demcsák Zsuzsa szerint, ha ez akkora szerelem lett volna, akkor Tibi számára nem lett volna kérdés, hogy mit akar a jövőben kedvesétől. Szerinte valószínűleg nem volt ez egy mély érzéseken alapuló kapcsolat, sőt a beszélgetésből kihallható az is, hogy kettejük közül Bea jobban vágyott ennek kommunikálására, mint a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.