Diákjaival létesített szexuális kapcsolatot egy amerikai tanárnő, Madeline Marx

Forrás: Kettering Police Department -
szex diák tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatták egy amerikai kisváros 23 éves tanárnőjét miután kiderült, hogy két diákjával biztosan létesített szexuális kapcsolatot. Egyiküknek még meztelen fotókat is küldött magáról. 

Két éve dolgozott helyettesítő tanárként az Ohaio állambeli Daytonban Madeline Marx, de nemrég letartóztatták. A rendőrség azért vette őrizetbe a 23 éves nőt, mert kiderült, hogy az elmúlt években két diákjával biztosan létesített szexuális kapcsolatot. Az egyik 17 éves diákkal júliusban, egy másik 16 éves diákkal pedig az információk szerint szeptemberben feküdt le.

Diákjaival létesített szexuális kapcsolatot egy amerikai tanárnő, Madeline Marx Forrás: Kettering Police Department

Egyiküknek még meztelen képeket is küldözgetett magáról. A rendelkezésekre álló információk szerint az együttlétekre a a Fairmont High School épületén kívül került sor. A vizsgálat még zajlik, attól tartanak, hogy több diájával is lefeküdhetett a tanárnő - írja a Dayton Dailynews.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.