Novozánszki Fanni VV Fanni lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fanni november végén tűnt el, de a rendőrség már csak a lány holttestét keresi. Azon vannak, hogy minél előbb felderítsék az ügyet, ezért Fanni lakását is átvizsgálták centiről centire. A szülők csak most mehettek vissza az otthonba, Fanni édesanyja nem bírta ki zokogás nélkül. 

VV Fanni szülei sokáig reménykedtek, hogy lányuk még visszatér, de már ők is tudják, hogy erre nincs semmi esély. A rendőrség már csak a lány holttestét keresi, nyomok után a lány lakását is átkutatták centiről centire. A szülők csak a napokban mehettek vissza az otthonba, az anya nem bírta ki sírás nélkül.

Visszamentek szülei VV Fanni lakásába

Nem bírtam ki zokogás nélkül,

BlikknekNem is tudom, mit kezdünk ennyi mindennel. Ha Fanni hazajön, mindent visszakap, de tudom, hogy ez már nem történik meg"

Ilyen volt valójában a meggyilkolt VV Fanni: exbarátja, Renátó mesélt a lányról


Volt barátja elárulta, milyen is volt valójában VV Fanni. A vágyairól és álmairól beszélt, és arról is, hogy köztük miért ért véget a nagy szerelem. A fiú szerint Fanni családot is szeretett volna. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.