Diana rettegett, hogy elveszik tőle gyermekeit a válás után

Forrás: Wikipédia -
válás gyerekek Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana és Károly kapcsolata nem volt felhőtlen, ezt már rég tudjuk. A hercegnő emellett, vagy éppen ezért bulimiával és depresszióval is küzdött, ami a válás után sem múlt el hirtelen. Attól rettegett, hogy mindenért őt hibáztatják majd, és elveszik tőle a gyermekeit.

Dianának és Károlynak talán sosem szabadott volna összeházasodniuk, hiszen egyikük sem volt boldog a kapcsolatukban már az első perctől fogva. Károly mindig is Kamillát szerette, amit Diana pontosan tudott. Két gyermekük születése sem hozta össze a királyi párt, a hercegnő pedig egyre súlyosabb depresszióba csúszott, ráadásul bulimiával is küzdött. A válás számukra áldás volt, de Diana nagyon félt a következményektől.

Diana hercegnő rettegett, hogy elveszíti gyermekeit Forrás: Wikipédia

Maga a válás is megrémítette, ugyanakkor annyi szörnyűségen ment át a házassága alatt, hogy nagyon vágyott is rá. Szerette volna megosztani a szenvedéseit, de nem tehette. Attól rettegett ugyanis, hogy a válás után mindenért őt fogják okolni - főleg, ha beszél -, és elveszik tőle Vilmost és Harryt.

El akarta mondani a világnak, hogy milyen borzalmas dolgokon ment keresztül, de aggódott,

People-nek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.