Lebukott a férfi, aki vacsorázás közben csalta meg a feleségét

prostituált hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez  férfi nagyon pórul járt: rendőrök buktatták le, miközben épp megcsalta a feleségét. Kínos. 

Egy 27 éves kínai férfi a feleségével vacsorázott egy étteremben, ahonnan kiszaladt, hogy vásároljon egy doboz cigarettát. Ám a bolthoz sétálva összetalálkozott egy prostituálttal, akivel ha már így alakult, gyorsan el is ment egy menetre.

Lebukott a férj, aki egy vacsora közben csalta meg a feleségét
Képünk illusztrácó Forrás: Thinkstock

Az asszony pedig eközben csak ott ült az étteremben, és várta vissza a párját. Ám a hűtlenkedő férfi tette nem maradt titokban, ugyanis

a környéken razziázó rendőrök megtalálták

a közeli szálloda egyik szobájában kélyelgő párost, a férjet pedig letartóztatták az illegálisan igénybe vett szexuális szolgáltatásért.

A mit sem sejtő feleségnek pedig a rendőrök meséltél el, hogy miért volt olyan sokáig távol a szeretett férje.

A nő elsőre nem akart hinni a fülének, bizonyítékot akart, hogy biztosan az ő férjéről van-e szó, ám sajnos kiderült, hogy az egyenruhások nem tévedtek. A kínai törvények szerint az elkövetőt 1-2 hetes börtönbüntetésre, valamint pénzbírság megfizetésére is kötelezhetik - írta meg What's on Weibo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.