eljegyzés Kit Harington Rose Leslie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár végre hivatalosan is egy pár. 

Rose Leslie (Ygritte) és Kit Harington (John Snow) kapcsolata a Trónok harcában nem alakult túl fényesen, de úgy tűnik, a való életben mégis csak jól kijönnek egymással. Olyannyira, hogy a sármos színész gyűrűt húzott a kedvese ujjára.

Valószínűleg friss a dolog, ugyanis a sztárpár családja is csak a múlt héten tudta meg a fergeteges hírt. A szerelmük már évek óta tart, de sokáig próbálták titokban tartani a dolgot. 2016-ig egyáltalán nem mutatkoztak együtt nyilvánosan, ám tavaly óta ez is megváltozott.

A sorozatban is nagy volt köztük a szerelem egy darabig Forrás: Helen Sloan/HBO

Azt még egyelőre nem tudni, hogy mikorra várható az esküvő, de valószínűleg ez az esemény már a jövő év zenéje lesz - írta meg a BoredPanda.

Ezeket minden Trónok harca rajongónak be kell szereznie

Nemrég még minden a Trónok harcáról szólt. Az őrület után viszont most hosszú böjt következik, az újabb, nyolcadik évadig talán 2019-ig is várni kell. Hogy ne maradjatok addig sem Trónok harca életérzés nélkül, szerezzétek be a következő holmikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.