Élőben lett öngyilkos egy hüllőszakértő, mert elhagyta a felesége: videó (18+)

öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű dolgott tett az elhagyott férfi: halálos mérgű kígyóval maratta meg magát és ezt élőben közvetítette is.

Egy 31 éves orosz férfi felesége elvesztése miatt döntött amellett, hogy eldobja magától az életét.

A páros hosszú évekig élt együtt és közös szenvedélyüket, az egzotikus állatok tartását bárki nyomon követhette a világhálón. A nő azonban megcsalta a férfit, aki miután kiderült a házasságtörés, úgy megütötte a feleségét, hogy az agyrázkódást szenvedett. A nő ekkor beadta a válókeresetet, valamint családon belüli előrszak vádjával fel is jelentette.

A férfi hiába kért bocsánatot nyilvánosan is exfeleségétől, szavai nem találtak meghallgatásra. Utolsó blogbejegyzésében pedig már annyira kétségbeesett volt, hogy elmondta, eljött az idő, hogy véget vessen szenvedéseinek. Beállította a kamerákat, majd elárulta, hogy egy fekete mambával maratta meg magát, aminek halálos a mérge, így valószínűleg bele fog halni. Hozzátette, hogy szerelmének szánt üzenetét a mobiljában találják, illetve még haldoklása közben elmondta felesége telefonszámát is, abban reménykedve, hogy valaki felhívja és a nő meglátogatja őt. Egy másik nő, aki a neten látta az eseményeket, mentőt hívott, ám a szakemberek ellenanyag hiányában már nem tudtak segíteni a férfin: belhalt a kígyómarásba - írta meg a Daily Mail.

Figyelem! A következő videót kizárólag erős idegzetűek nézzék meg!

A felvétel ITT található!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.