Kifakadt a soroksári futónő férje

Forrás: Bors/Fejér Bálint -
gyilkosság nyomozás soroksári futónő soroksári gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meggyilkolt soroksári futónő férje kifakadt: szerinte rengeteg hibát követett el a rendőrség a nyomozás során.

Amint arról korábban már beszámoltunk, egy rendőrségi hiba miatt csak nemrég találták meg a soroksári futónő mobiltelefonját. Az eszköz egy épp büntetését töltő férfi, R. Szilveszter cellájában volt jó ideje. Az áldozat férje, Kardos Lajos most a Blikknek elmondta, betelt nála a pohár, elege van a nyomozókból.

A rendőrség munkája Kriszti ügyében minősíthetetlen! Amikor a nyomozás indult, a zsaruk mindent elrontottak, amit csak lehetett. Amit ők csináltak, az munkának nem nevezhető, nagy nulla. Az első három hónapban bakiktól és hibáktól hemzsegett a ténykedésük, amit már – bármennyire is szerették volna – az ügyet később megkapó Petőfi Attila vezérőrnagy és csapata sem tudott korrigálni. Pedig ők tényleg profik" – nyilatkozta a lapnak Kardos Lajos, aki nehezményezte továbbá azt is, hogy sokáig őt tartották az első számú gyanúsítottnak, majd amikor kiderült, hogy nem ő volt az elkövető, még csak elnézést sem kértek tőle.

A rendőrség hibázhatott a nyomozás során Forrás: Bors/Fejér Bálint

A nyomozás során megállapították, hogy az áldozatot nem erőszakolták meg, ugyanakkor a férj meg van róla győződve, hogy erőszak történt.

Bármilyen szörnyen is hangzik, de én kimondom, hogy a feleségemet igenis megerőszakolták, sőt hullagyalázás is történt. Nem beszélek a levegőbe, biztosan tudom, hogy ez történt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.