VV Radics úgy döntött, hogy VV Erát viszi párbajra

Villa ValóVilág 9 párbaj VV Radics VV Era
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9. szériája elérkezett az első kihívásához. Mivel a villalakók úgy döntöttek, hogy Radicsot küldik párbajra, most neki kellett kihívottat választania. A döntésével mindenkit meglepett. 

Már távozott az első játékos a villából VV Cintike személyében, aki hiába szexelt már az első néhány napban, a nézők mégsem akarták tovább látni a képernyőn. Pár nappal ezelőtt pedig VV Radicsot küldték a ValóVilág 9. szériájának játékosai párbajra. Radicsnak most azt kellett eldöntenie, hogy ki az, akit kihív maga ellen.

Az utóbbi napokban azt hangoztatta, hogy Rolit vinné ki párbajra, de amikor megkapta a kendőt, még Hunor neve is szóba került. Most azonban a hosszas fejtegetés után az adásban Era nevét mondta ki. Így az első párbajt VV Radics és VV Era vívja majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.