Tovább halogatja az esküvőt a Barátok közt sztárja, Solti Ádám

Forrás: Life.hu -
esküvő eljegyzés barátnő Solti Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tovább halogatja az esküvőt a Barátok közt jóképű színésze, Solti Ádám és kedvese, Bernadett. Nyomós okuk van rá.

Solti Ádám lassan három évvel ezelőtt jegyezte el kedvesét, Bernadettet és ezután egyből hozzá is láttak megépíttetni közös házukat. A folyamat azonban lassabban halad, mint várták, ráadásul rengeteg pénzüket elviszi. Szeretnének majd nagy esküvőt, mivel azonban az is elég költséges, úgy gondolták, megvárják, hogy először álmaik otthona felépüljön.

A pár a Story magazinnak elárulta, a 21 esztendős Berni is elkezdett dolgozni a főiskolai tanulmányai mellett, így már ő is be tud szállni a napi kiadásokba. A színész nagyon tiszteli, hogy kedvese nem rest dolgozni és bízik benne, hogy hamarosan összegyűjtik majd a lagzira való összeget is.

Ha belegondolok, sosem tűztünk ki konkrét időpontot, csak tervezgettünk, álmodoztunk, főleg Berni. Abban mindketten egyetértünk, hogy az esküvő a menyasszonyról szól. Az a nap az övé, neki kell karcsúnak és gyönyörűnek lennie. Szerencsére a szüleink nem forszírozzák az esküvőt, édesanyám inkább az unokája születését szeretné megérni" – nyilatkozta Solti Ádám a magazinnak.

Solti Ádám és kedvese, Bernadett Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.