Uma Thurman vallott: rákényszerítették a jelenetre, súlyosan megsérült

Uma Thurman forgatás sérülés baleset vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekkel ezelőtt baleset érte a Kill Bill forgatásán Uma Thurmant, aki az esetről készült felvételt most a közösségi oldalára is feltöltötte. Kiderült, annak idején ő ellenkezett, de a rendező, Quentin Tarantino ragaszkodott hozzá, hogy ő üljön az autóba és ne a kaszkadőr.

Uma Thurman néhány napja vallott arról, hogyan zaklatta őt szexuálisan Harvey Weinstein, most pedig elárulta, Quentin Tarantinóval is voltak más jellegű problémái. Kiderült, a rendező a Kill Bill forgatásán vette rá a színésznőt egy életveszélyes jelenet leforgatásra. Helyettesíthette volna őt egy kaszkadőr is, ám Tarantino ezt ellenezte.

A jelenetet forgatása során Uma Thurman súlyos nyak- és lábsérülést szenvedett, ugyanis autója nagyjából 60 km/óra sebességgel belecsapódott egy buckába. A színésznő érthető módon sokáig nagyon mérges volt és a balesetről készült felvételt követelte. Évekkel később Tarantino bocsánatot kért tőle és odaadta neki a videót is, amit Uma Thurman a napokban posztolt a közösségi oldalára.

A színésznő azt írta a bejegyzéséhez, hogy azóta megbocsátott a rendezőnek, aki őszinte megbánást tanúsított és annak ellenére, hogy tudta, a felvétel rossz fényt vet rá, mégis odaadta azt neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.