Istenes Bencen műsorvezetőtársa a német X-Faktorban, Charlotte Würdig egykori nyuszilány

Forrás: Istenes Bence / Instagram -
Csobot Adél Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence a német X-Faktor producereivel olyan megállapodást kötött, hogy azonnal repülőgépre ülhet, ha Csobot Adélnál megindul a szülés, magára hagyva műsorvezetőtársát, az egykori nyuszilányt, Charlotte Würdiget. 

"A gyerek születésénél jelenleg semmi sem lehet fontosabb, ez azt jelenti, ha épp Németországban forgatok, amikor beindul a szülés. Akkor is azonnal indulok haza a legközelebbi géppel. Szerencsére a műsor készítői is támogatnak abban, hogy ott legyek a szülőszobában" – mesélte el a Borsnak Istenes Bence.

Istenes Bence Forrás: Istenes Bence / Instagram

A tévés, ha így alakul, magára hagyja műsorvezetőtársát, Charlotte Würdiget. A negyvenéves, norvég származású műsorvezetőnő az utóbbi másfél évtizedben olyan sikerműsorokban tűnt fel, mint Popstars című tehetségkutató vagy a Let's Dance című táncosműsor. Példátlan népszerűségét azonban tehetsége mellett erotikus képsorozatainak köszönheti, ugyanis a rapper Sidóval kötött házassága előtt Charlotte Engelhardt néven szerepelt a német Playboy és FHM címlapján is - írja a lap, ahol meg is mutatják a nőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.