Balázs Andi védelmébe vette Tóth Verát

Forrás: Instagram/Balázs Andri -
Balázs Andrea komment kiakadás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Andi Tóth Vera védelmére kelt és kiosztott egy rosszindulatú kommentelőt a közösségi oldalon.

Alig pár napja, hogy kiderült, új szerelme van Tóth Verának. Az énekesnő az ismert konyhafőnökkel, Pauli Zoltánnal alkot egy párt. Amint felfedték kettejük kapcsolatát, azonnal közzé is tettek egy közleményt azzal kapcsolatban, hogy a továbbiakban nem szeretnének kettejükről beszélni.

A rajongók elfogadták a döntést, ugyanakkor akadtak ezúttal is kritizálók. A Bors azt írja, valaki a közösségi oldalon szólt hozzá a közleményhez, mondván senkit nem érdekel Tóth Vera magánélete és egyébként is inkább az énekléssel foglalkozzon.

Tóth Vera nagyon óvja a magánéletét Forrás: Tóth Vera / Facebook

Kiakadt ezen Balázs Andi is, aki az énekesnő védelmére kelt és alaposan kiosztotta a kommentelőt.

Nagyon szeretem Verát, a barátom. Rendkívül igazságtalan és csúnya volt az a beírás. Mindig ezzel támadják, hogy nem csinál semmit, nem koncertezik, nem ad ki lemezt. Miközben tudjuk, hogy a Budapest Bár oszlopos tagja lett, gyönyörű koncerteket ad országszerte, és Dés Lacival is körbejárta az országot. Gyönyörűen énekel, nagyszerű művész, fantasztikus ember. Nem szeretek pocskondiázni sehol, az interneten sem, ezért próbáltam szépen észhez téríteni ezt az urat. (...) Az a 'Kit érdekel?' típusú beírogatás bosszant, mert ha nem érdekli, akkor minek olvassa? Nem szeretem, ha ok nélkül bántják egymást az emberek. De okkal se! Nem kell Verát megvédeni, okos, értelmes, aranyos lány, de ez a hozzászóló nem tud róla semmit, mégis odaszúr neki” – nyilatkozta a lapnak a színésznő, aki évek óta jó kapcsolatban van Verával.

Balázs Andi megvédte barátnőjét Forrás: Instagram/Balázs Andri

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.