"Szóba sem jöhet, hogy Tibi nélkül folytassuk"- megszólalt a Quimby billentyűse

Forrás: Quimby -
Quimby Kiss Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Tibi küzd az alkoholfüggősége ellen, nélküle pedig nincs Quimby. A zenekar billentyűse elmondta, remélték, hogy idén nyáron már vele együtt koncertezhetnek, de erre már nem látnak sok esélyt. 

Tavaly február óta küzd újra alkoholfüggőségével Kiss Tibi, akkor döntötte el, hogy 15 év után újra megpróbálja felvenni a harcot az alkohollal, ami a zenekar számára is okozott nehéz pillanatokat. Nélküle azonban nincs Quimby, és ugyan a zenekar bízott abban, hogy idén nyáron már visszatér Tibi a zenekar élére, de erre sajnos egyre kevesebb az esély.

Kiss Tibi Forrás: Quimby

Nélküle nincs Quimby, a zenekarral is azt beszéltük, hogy szóba sem jöhet, hogy Tibi nélkül folytassuk.

A terápia még tart, de néhány koncert már le van kötve. Egyelőre azonban nem árulták el, ki helyettesítheti átmenetileg Kiss Tibit.

"Pár koncert már le van kötve, és több zenésszel is tárgyaltunk arról, hogy beugranának Tibi helyére, ám a jelenlegi helyzet még elég képlékeny, ezért sem szeretnénk még elárulni, hogy kik jöhetnek szóba" - mondta Deák Melinda, a Quimby menedzsere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.