15 év után távozik az ismert műsorvezető: "Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat"

Forrás: hirado.hu -
műsorvezető HírTV Földi-Kovács Andrea távozik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 15 éves munkakapcsolat után búcsúzik a HírTV nézőitől Földi-Kovács Andrea, aki újabb szakmai kihívások miatt a jövőben már nem lesz látható a csatornán műsorvezetőként.
Földi-Kovács Andrea távozik a HírTV-től Forrás: hirado.hu

Televíziós pályafutását 2005-ben kezdte a HírTV-nél, ahol oknyomozó riporter, hírolvasó, majd főműsoridős politikai és közéleti műsorok állandó vezetője lett. 2015-től két éven át az MTVA Ma este című műsorának lett a háziasszonya, majd az Echo Tv-ben volt látható. A HírTV-hez való visszatérése után a Credo című közéleti magazin és a Magyarország élőben műsorvezetője volt. Több szakmai díjjal és elismeréssel rendelkezik. (2008 – Közönségdíj az Első Közép-Európai Rövid Dokumentumfilm Fesztiválon, a Célpontban bemutatott „Segély-kérők" című oknyomozó riportjáért; 2015 – Csengery Antal Díj; 2016 – Mikszáth Kálmán Díj.)

„Köszönjük Andreának az éveken át tartó lelkiismeretes és odaadó munkáját. Szakmai munkájával nagyban hozzájárult televíziónk sikereihez. Új feladataihoz sok sikert kívánunk!" – nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója.

Földi-Kovács Andrea július 16-án lesz látható utoljára a HírTV-n.

Kapcsolódó cikk: A magyar műsorvezető vallomása: "Az anyaság nem egy rózsaszín felhő"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.