A gyilkos anya tombolásának nyolc hetes csecsemői estek áldozatul, mégsem kell börtönbe mennie

Forrás: Shutterstock -
ikrek csecsemő gyilkosság csecsemő gyilkos anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az anya elismerte, hogy bántotta ikerlányait, akik közül az egyik meghalt, a másik pedig agykárosodást szenvedett, mégsem került börtönbe. 

Az apa egy fárasztó munkanap után ért haza, de amikor bement ikerlányai szobájába, elszörnyedt attól a látványtól, ami ott fogadta.

A nyolc hetes ikrek, Amanda és Alicia alig éltek, verés nyomai látszódtak rajtuk. Az apa, Paul Terlato azonnal mentőt hívott. Amanda életét már nem tudták megmenteni az orvosok, Alicia pedig agykárosodást szenvedett. - írja a Mirror.

Amanda belehalt anyja bántalmazásába Forrás: Shutterstock

A redőrség kihallgatta az anyát, Tinát, aki nem tagadta tettét, elismerte, hogy nekiesett csecsemőinek. A bíróság azonban csupán 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a nőt.

Tina azóta gyerekekkel foglalkozik, ami még jobban felháborítja volt férjét. Az eltelt kilenc évben szerencsére Alicia sokat fejlődött, már járókeret nélkül is tud menni.

Nem minden anya szerető és gondoskodó, a történelemben többen is saját gyermekük ellen fordultak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.