Újabb incidens történt a HÉV-en: két fiatal lány az áldozat

molesztálás támadás HÉV zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két fiatal hölgyet zaklatott egy férfi a pomázi HÉV-en. A Pomáziak fóruma Facebook-csoportban megosztották a férfi képét.

Az utóbbi időben igencsak elszaporodtak az ehhez hasonló esetek, így az emberekben egyre nagyobb a düh az ehhez hasonló incidensekkel kapcsolatosan.

Látszólag senki sem segített a lányoknak, a kommentelők pedig ezen felháborodva üzeneteikkel szinte elárasztották a csoportot - írja a Ripost.

„Én még a feljelentés előtt olyat rávertem volna, hogy kimered! De kár, hogy mellém soha nem ült ilyen rohadvány... Emlékezetes és felejthetetlen napja lett volna, az tuti."

„Én gondolkozás nélkül szájba rúgtam volna. (Nekem már csak annyi a kérdésem, hogy ilyenkor miért nem tud egy "férfi„ sem oda menni és helyre rakni a beteg fejét?)"

Két fiatalt zaklattak a HÉV-en Forrás: MTI/Jászai Csaba


„Nem értem,hogy miért nem vágta valamelyik pofán őt! Nem fényképezni kellet volna, hanem lecsapni azt a gyökerét!Vagy ha nem mertek miért nem kiabáltak?Nem értem,hogy tényleg nem segített volna senki?! De Kár,hogy nem nekem mutogatta magát! Degenerált állatja"

„AKI LÁTTA AZ MÉRTNEM TETT SEMMIT???!!!!!!! REMÉLEM ÖSSZEFUTOK VELE!!!! Persze ez alatt a hölgyek kivételek. De szólni lehet, vagy kell egy férfinek. Vészféket meghúzni."
„Komolyan nincs ilyenkor ott egy valaki aki jól megverné és miután már nem igazán tud közlekedni, ki hívnák a yardot..!?! Ilyenkor sajnálom hogy nem hévezek..."




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.