Újra lecsapott a gödöllői HÉV-en a szatír - ő volt a brutális támadás áldozata

Forrás: Dreamstime -
Gödöllő erőszak támadás szatír HÉV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, januárban egy fiatal férfi meg akart erőszakolni egy középkorú nőt a gödöllői HÉV-en. Amikor az asszony nem engedett neki, brutálisan megverte, és kirabolta. Múlt pénteken újabb brutális támadás történt a jármű vonalán. 

Múlt pénteken egy 55 éves nő volt az áldozat, aki délután hat óra előtt tíz perccel Szilasliget megállónál hagyta el a HÉV-et, ahonnan Kerepes felé vette az irányt. A lap információi szerint a támadója ekkor figyelhette ki magának, majd ezt követően környékezte meg az asszonyt, akit feltehetően meg akart erőszakolni.

Az áldozat minden erejével próbált ellenállni, rúgkapált, üvöltött, aminek köszönhetően megfutamodott a támadója.

A kép illusztráció Forrás: Dreamstime

A rendőrök két nappal később, vasárnap elfogták az ukrán származású szatírt, akit egy munkásszállón találtak meg - írja a Bors.

"Korábban több lehetséges elkövetőt is megmutattak a rendőrök, de egyikük esetében sem ismertem fel a támadómat. A friss esetről még nem hallottam, az elmúlt napokban ugyanis külföldön tartózkodtam. Természetesen mindenben együttműködök a rendőrséggel, ha szükséges, készen állok egy újabb szembesítésre" - mondta a lapnak a januárban megtámadott Piroska, aki örülne, ha kiderülne, hogy az elfogott férfi bántalmazta-e korábban őt is.

Kapcsolódó hír: Szatír zaklatott 14 éves lányokat a gödöllői HÉV-en

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.