Friss hír érkezett a forgatáson meglőtt rendező állapotáról

forgatás lövés Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közkedvelt amerikai színész-humorista kezében sült el a fegyver, ami egy ember életét kioltotta, egy másikat pedig súlyosan megsebesített.

Ahogy azt megírtuk, tegnap este történt a szörnyű tragédia a Rust című film forgatásán. A számtalan filmből ismert Alec Baldwin legújabb westernjét készíti az új-mexikói Bonanza Creeken. Baldwin nem csak, főszereplője a készülő produkciónak, hanem egyben producere is, így a lövöldözés után kétséges, hogyan folytatódhatnak a munkálatok.

Alec Baldwin Forrás: AFP

Ami azonban ennél is fontosabb: nemrég friss hír érkezett a megsebesített és kórházba szállított rendezőről, Joel Souzáról. Míg a tehetséges operatőr, Halyna Hutchins életét nem sikerült megmenteni, Souza túlélte a lövést.

Joel Souza Forrás: Getty Images/Jim Spellman

A korábbi hírekkel ellentétben a 48 éves direktor nincs már kritikus állapotban. A készülő western egyik szereplőjét alakító Frances Fisher a Twitteren számolt be arról: a rendező maga mondta el neki, hogy már kiengedték a kórházból - vette észre a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.