Ahogy mi is beszámoltunk róla, sokkoló dolog történt Alec Baldwin filmjének forgatásán: a színész egy kellékfegyverrel lelőtt egy operatőrt és egy rendezőt. 

Megdöbbentő dolog történt Alex Baldwin amerikai színész filmjének új-mexikói forgatásán. A 68 éves színész egy a forgatáson használt kellékfegyverrel lőtt és eltalált két embert. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

A 42 éves csinos és tehetséges Halyna Hutchins két nappal ezelőtt még azt posztolta Instagram-oldalára, hogy mennyire élvezi a forgatást és mennyire örül neki, hogy a forgatás szüneteiben lovagolhat egyet. Halyna Ukrajnában született és hihetetlenül nagy tehetségnek számított a szakmájában. Ő volt az egyike annak a nyolc női operatőrnek, akiket a 21st Century Fox 2018-ban a szakma legjobbjainak választott - írja a Blikk.

A történtek miatt egyelőre nem tartóztattak le senkit, a rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Alec Baldwin egyelőre nem nyilatkozott, de a helyi sajtó szerint látták sírva fakadni a helyi seriff irodája előtt.