Ők lettek a Survivor döntősei: kemény küzdelem várható

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Survivor Dani Survivor Zsófi Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint negyven napig küzdöttek egymással, magukkal, a körülményekkel és az éhséggel a Survivor játékban maradt versenyzői, most azonban kiderült, ki lett a Guazabara törzs győztese és ki térhetett vissza a Holtak szigetéről. A törzsben az utolsó játékot Zsófi nyerte, párbajellenfele pedig Dani lesz. 

Ma este kiderül, hogy a rengeteg harc és az embert próbáló körülmények után ki nyeri meg a 20 milliós fődíjat a két finalista közül.

Zsófi és Dani a civilek csapatában kezdte a játékot Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Dani és Zsófi mindketten a civilek törzsében kezdték, de nem kerültek egymáshoz közel a játékban. "Elég sorsszerű, hogy ketten vagyunk a döntőben, nekünk az első naptól kezdve nincs jó viszonyunk, sok konfliktusunk volt, te egy örök lázadó vagy" - fejtette ki Zsófinak Dani, aki a játék felét a Holtak szigetén töltötte, Catherine és Evelin után harmadikként érkezett oda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.