Kiborulva zokogott Survivor Zsófi: "Ehhez értenek, gonoszkodás meg gyilkolás"

Forrás: RTL Klub -
Survivor Zsófi Survivor Gábor rák Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survovir műsorában a civilek csapata az élelem és a következő napi védettégi játék tervrajza közül választhattak. A játékosok Gábor kivételével a tervrajzot szerette volna, így azonban éhen maradtak, ezért a fiú és Bíborka rákvadászatra indultak. Ami ezután történt, az azonban Zsófinál kiverte a biztosítékot. 

Zsófi egy darabig nézte, ahogy Gáborék elkezdik megfőzni a rákokat, de pár perc után sírva hagyta el a tüzet, annyira sajnálta a kis állatokat. "Ehhez értenek, gonoszkodás meg gyilkolás" - zokogta.

A többiek ettől függetlenül jóízűen elfogasztották a rákokat, Zsófi szerint ez szükségtelen volt, ugyanis napi 3 adag babot vagy rizst esznek. Gábor pedig így summázta: "Olyan volt, mint amikor otthon rendelek magamnak egy rákételt, kiváló csemege itt a szigeten".

Forrás: RTL Klub

Gábor és Zsófi között amúgy is hatalmas a feszültség a játék kezdete óta. "Nem akarok vele egy légtérbe lenni, legszívesebben felraknám egy hajóra, aztán uzsgyi vele. Zsófi nem ide való, se nem játszik csapatban, hazudozik, csak a saját érdekeit nézi (...) Emberileg te egy nulla vagy! Figyelj, tápláléklánc: planktonok, bálnaürülék... hogy a faszba hívnak téged? Zsófi! Az meg ott van alatta. Nulla vagy. Mindenkivel úgy beszélsz, mint egy szajhával. Olyan szinten ideges vagyok. Én majd elérem, hogy te fogod feladni" - ordította a minap Gábor, amikor a törzsi tanácson nem tudták kiszavazni a védettséget élvező lányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.