15 éves tinédzser erőszakolta meg az ötcsillagos hotel takarítónőjét

Forrás: Shutterstock -
tinédzser nemi erőszak erőszak takarítónő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hotel 24 éves takarítónőjét a mosókonyhában támadta meg a tinédzser.

Elképesztő eset történt múlt hét végén az indiai Dehradún városában: egy 24 éves takarítólányt erőszakolt meg egy 15 éves fiú. Az eset egy ötcsillagos, jó nevű hotelben történt.

Az erőszakoló a szüleivel szállt meg, pénteken berontott a mosókonyhába, ahol a 24 éves takarító épp a telefonját töltötte. A fiú magukra zárta az ajtót, és megerőszakolta a 24 éves dolgozót. A takarítónő hiába kiabált segítségért, senki nem hallotta -írja a Bors a Firstpost cikke alapján.

A nemi erőszak után a nőt megvizsgálták, és az orvosok megállapították, hogy valóban erőszak áldozata lett. A tinédzser fiút a rendőrök őrizetbe vették, és javítóintézetbe küldték.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

A nő vallomásából az is kiderült, hogy a fiú apja pénzt ajánlott fel neki a hallgatásáért cserébe, de ő ezt elutasította, és a rendőrséghez fordult.

A minap írtunk arról, hogy egy 59 éves kaliforniai férfi fél éven át tartott fogva egy 22 éves nőt, miközben válogatott kínzásoknak tette ki a lányt, és rendszeresen megerőszakolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.