Hat hónapig tartotta fogva, kínozta és megcsonkította 22 éves albérlőjét egy 59 éves férfi

Forrás: Shutterstock -
fogvatartás csonkítás nemi erőszak személyi szabadság megsértése erőszak megcsonkítás kínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal nő csak lakhatást keresett, de horror lett a vége. 

Az 59 éves kaliforniai férfi, amikor megtudta, hogy a fiatal lány el akar költözni, úgy döntött, nem engedi elmenni a 22 éves nőt. Fél éven át tartotta fogva őt, miközben válogatott kínzásoknak tette ki a lányt, akinek múlt csütörtökön sikerült megszöknie fogvatartójától, Peter McGuire-tól.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

Miután biztonságos távolságba került, hívta a rendőrséget. A nő elmondta, hogy az elmúlt 6 hónapban borzalmakat kellett átélnie. McGuire kínozta, rendszeresen megerőszakolta, közben felvágta a száját, orrát, ki akarta tépni a nyelvét és kiszúrta az egyik szemét.

A férfit a kommandósok még aznap, egy órás közdelem után fogták el, és testi sértéssel, szodómiával, orális és nemi erőszakkal, valamint emberrablással vádolták meg. A gyanúsított, aki csütörtökön áll bíróság elé, minden vádpontot tagad.

A San Bernardino megyei kerületi ügyészség közleménye szerint a 22 éves nőn talált sérülések összhangban vannak az általa elmondottakkal - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.