2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

13 év és három gyerek után válik az Alkonyat sztárja

házasság Twilight válás Cam Gigandet Dominique Geisendorff válóper Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen előszületésnapi ajándékot kapott a vámpíros film színésze. Cam Gigandet augusztus közepén tölti be a negyvenet, felesége pedig alig pár nappal a nagy nap előtt benyújtotta a váláshoz szükséges papírokat a bíróságon.

Cam Gigandet legismertebb munkája az Alkonyat-filmekben volt, ahol ő alakította Jamest. Már ismert és sikeres színész volt, amikor összeházasodott akkori barátnőjével, a szintén színészként dolgozó Dominique Geisendorff-fal. Kapcsolatukból a közösen töltött tizenhárom év alatt három gyermek született: két kislány és egy kisfiú.

Dominique a TMZ információi szerint ezen a héten, hétfőn nyújtotta be a válóper elindításához szükséges papírokat a bíróságon, az iratokban pedig május 1-jét jelöli meg a válás dátumaként. Az okok a lap szerint az ilyenkor megszokott és általános "kibékíthetetlen ellentétek". Geisendorff közös jogi és fizkai felügyeletet kér a gyerekekre, valamint tartásdíjat szeretne kérni férjétől a válást követően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.