2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
Indiana Jones és a végzet temploma fotó közös fotó Ke Huy Quan Harrison Ford Indiana Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban tartotta nagy fesztiválját a Disney, melyen felvonultatták a bemutatás előtt álló, vagy hamarosan készülő vadonatúj produkciókat. Sorozatokról és filmekről rántották le a leplet, a színfalak mögött pedig sor került egy óriási múltidézésre.

A mozik 1984-ben mutatták be az Indiana Jones és a végzet temploma című kalandfilmet, melyben visszatért a vászonra a Harrison Ford által alakított régészprofesszor. A nyolcvanas években három nagy mozifilm is készült Indiana Jones kalandjairól, a negyedik epizódra viszont egészen 2008-ig kellett várnia. A folytatás azonban korántsem lett olyan sikeres, mint az azt megelőző alkotások.

A Disney viszont elhatározta, hogy elkészíti az Indiana Jones ötödik részét, mely jövőre kerül majd a mozikba. Az idén nyolcvanadik születésnapját ünneplő Harrison Ford is visszatér az újabb filmbe, melyet a múlt hétvégi rendezvényen is népszerűsítettek. Itt, pontosabban a színfalak mögött került sor egy hatalmas találkozásra.

A háttérben ugyanis összefutott Harrison Ford és Ke Huy Quan. A vietnámi-amerikai színész neve sokaknak nem lehet ismerős, ám aki látta A végzet templomát, biztosan tudja, ki is volt Picúr, az a gyermek, aki Indiana társául szegődik a filmben. A gyermekszínész az azóta eltelt közel négy évtized során felnőtt és most újra találkozott egykori partnerével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.