2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Ördög Nóra születésnapos: megható sorokkal köszöntötte őt férje, Nánási Pál

köszöntés Nora Beauty Nánási Pál Ördög Nóra szépségmárka születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli születésnapját Ördög Nóra. Az ország egyik legismertebb műsorvezetője mától azonban nemcsak tévés és üzlettulajdonos, hanem egy szépségmárka megalapítója is.

Ördög Nóra titokban vágott bele saját, kozmetikummárkájának létrehozásába, melyen két éven át dolgozott a Blikk szerint. Az első megjelenést pedig mára, azaz saját 41. születésnapjára időzítette, melyet férje, Nánási Pál sem hagyott szó nélkül. A neves fotós ráadásul egy szép képpel és megható sorokkal köszöntötte feleségét, gyermekei anyját, akivel több mint tíz éve élnek boldogságban.

"Gyönyörűbb vagy, mint valaha. Nem lassítasz, hanem egyre jobban felpörögsz, és megvalósítod minden álmod. Az álmok mind arra várnak, hogy szépen sorban valósággá váljanak, de te mindent el is követsz azért, hogy életre keljenek. Álmok, vágyak nélkül mind kevesebbek vagyunk."

– írta posztjában Nánási.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.