2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Mohamed Fatima vallomása: "Két kézzel szórtam a pénzt a barátokra"

Forrás: Instagram -
Fekete Vonat pénz család vallomás barátok Mohamed Fatima kapcsolat édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiatalon ismerte meg az ország Mohamed Fatimát. A tehetséges énekesnő számára elképesztően hamar jött a siker, egy csapásra gazdag lett, ám rögtön meglátta a csillogás árnyoldalát is.

Az 1990-es évek népszerű hip-hop formációja, a Fekete Vonat újjáalakul és jövő év elején egy nagyszabású koncerten újra közönség elé áll. A tagok között volt és lesz most is Mohamed Fatima, aki az M2 Petőfi TV zenés portréműsorában, a Magas és Mélyben őszintén vallott a kezdetekről és édesapjával való kapcsolatáról is.

– mesélte Fatima, aki mellett egyedül édesanyja és testvére állt a zenekar feloszlásakor. Édesapja elhagyta a családot, ezt pedig sokáig nem tudta feldolgozni az énekesnő. Mostohaapja ráadásul erőszakos ember volt.

Mohamed Fatima Forrás: Origo

"Gyerekként meg akartam ismerni apukámat, kívántam, hogy egyszer megölelhessem, de mire 37 éves koromra ez megadatott, már kifejlett a személyiségem, és a környezetemből kaptam olyan férfi energiákat, amelyekre szükségem volt" – mondta Fatima, aki maga is vágyik a családalapításra, ami férje oldalán hamarosan akár meg is valósulhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.