Nem semmi átalakulás! 95 kilót adott le a magyar énekesnő

fogyás énekesnő Mohamed Fatima átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy felnőtt férfi súlyától szabadult meg Mohamed Fatima az utóbbi időben.

Elképesztő átalakuláson ment keresztült az énekesnő az elmúlt években. Több módszert is kipróbált, hogy megszabaduljon a súlyfeleslegtől, például a gyomorgyűrűt, ami segített is neki, de önmagában nem volt elég. Idővel rátalált a bokszra, és a kitartó edzés meg is hozta az eredményét.

"A bokszban találtam meg a nekem megfelelő sportot. Pedig egy legyet sem tudnék bántani. Nem szeretem a verekedést, csak a zsákot ütöm. Ez a legjobb fogyasztó edzés" - mondta a Borsnak. Hozzátette, eleinte nem akart kés alá feküdni, azonban a bőrét nagyon megviselte a teste változása, így végül haskorrekción és mellplasztikán is átesett. Azonban hiába a hatalmas átalakulás, egyelőre nem elégedett a végeredménnyel.

"Úgy érzem, kezdem elérni a súlyt, amire vágyom. Engem is érintett a jojóeffektus, volt, hogy 65 kilóra is lefogytam. A 173 centiméteremhez azt nagyon kevésnek éreztem, talán mert erős a csontozatom, mint édesapámnak. Azóta feljött valamennyi, így most 70 kilóra fogynék vissza. De nehéz, mert nagyon szeretek főzni, enni, a jó magyar ételeket. Mindennap főzök a férjemnek, ő szerencsés, rajta nem látszik meg semmi" - mondta.

Gáborral tavaly házasodtak össze, és a családalapítás is terítéken van. Fatima elmondta, hogy nagyon szeretnének babát, rajta vannak az ügyön, és bár tudja, hogy kitolódott nála a családalapítás, de hisz abban, hogy minden akkor történik, amikor kell, így nem sietnek el semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.