2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Sokkoló: megpróbálták meggyilkolni Gabriela Spanic ikertestvérét, Danielát

ikertestvér Daniela Spanic támadás gyilkossági kísérlet Gabriela Spanic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniela Spanicot az utcán támadták meg.

Gabriela Spanic az Instagramon jelentette be, hogy megtámadták ikertestvérét, Daniela Spanicot Mexikóvárosban, a nyílt utcán. Az elkövető egyelőre ismeretlen férfi, azonban a hazai Dancing with the Stars korábbi szereplője biztos benne, hogy a testvérét meg akarták ölni, és sejti is, hogy ki állhat a dolog mögött.

"Danielát meg akarták ölni, ez egy nőgyilkossági kísérlet volt. Én biztos vagyok ebben, bár korábban sokan azt is kétségbe vonták, hogy annak idején meg akartak mérgezni. A testvéremet és engem is sokat bántottak, kimerültek és fáradtak vagyunk" - idézi a Ripost Spanicot. Hozzátette, szerinte Daniela exférje, Ademar Nahum áll a dolog mögött, hiszen ő rendelt sofőrt Danielának, így egyedül ő tudta, hol tartózkodik az áldozat.

"Elegem van az igazságtalanságból és a nők elleni erőszakból" - kelt ki magából a színésznő.

Az eset után Daniela panaszt tett a rendőrséget, én bízik benne, hogy hamarosan letartóztatják az elkövetőt - írja a spanyol tiempox.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.