Gabriela Spanic-kal egészül ki a DWTS zsűrije: ez alapján fogja pontozni a versenyzőket

TV2 Gabriela Spanic a zsűriben zsűritag Dancing with the Stars Andrei Mangra zsűri Gabriela Spanic vendégzsűri Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó előtti adásához érkezik most szombaton a TV2 táncos showműsora, a Dancing with the Stars. A tét nem más, mint a döntőbe jutás, a versenyzőknek azonban most nemcsak a négy zsűritagot, hanem a vendégítészt, Gabriela Spanicot is le kell nyűgözniük.

November 13-án dől el, hogy a versenyben lévő öt párosból melyik négy jut a Dancing with the Stars idei fináléjába. A versenyben lévő hírességek két táncot is előadnak majd, így minden korábbinál nagyobb rajtuk a nyomás. Nem könnyíti meg a dolgukat, hogy az eddigi négy helyett most öt embert kell meggyőzniük a továbbjutásért.

Gabriela Spanic és Andrei Mangra Forrás: TV2 Sajtószoba

A vendégzsűritag a telenovellakirálynő, a műsor előző évadának második helyezettje, Gabriela Spanic lesz. A színésznőt a TV2 Mokka című műsorában arról kérdezték, milyen szempontok alapján fogja értékelni a táncosok produkcióját:

"Azt nézem majd, hogy mennyire magabiztosak, mennyire természetesek és élvezik-e, amit csinálnak.

Mert az egy dolog, ha az ember jól táncol, tudja a lépéseket, ha ugyanis nincs meg az energiája, nem lesz tőle libabőrös a közönség. Azt várom a párosoktól, hogy mutassák meg, milyen jól tudnak együtt dolgozni, azt, hogy egységet alkotnak és át tudják adni az érzéseket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.