Több százan kísérték utolsó útjára Mészöly Kálmánt: videón a búcsúztató

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
temetés Mészöly Kálmán búcsúztatás Farkasréti temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás futballista és egykori szövetségi kapitány november elején került kórházba. Az állapota súlyos volt, ám úgy tűnt, le tudja győzni a betegséget. Az első pozitív híreket azonban a legrosszabb követte: Mészöly Kálmán november végén életét vesztette.

A Szőke Sziklaként ismert egykori középhátvédről november elején érkezett a hír, miszerint a János Kórház belgyógyászati osztályára került, ahol tüdőgyulladás, keringési rendellenesség és fertőzés miatt szorult kezelésre. Az egykori labdarúgó ezt követően megfertőződött a koronavírussal is. A vírust sikeresen legyőzte, kiengedték a covid-osztályról, a baj azonban ezután következett.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Mészöly Kálmán nyolcvanegy éves korában, november 21-én elhunyt. A temetésére december 12-én, hétfőn délután került sor a Farkasréti temetőben, ahol a családtagok mellett állami és sportvezetők, neves közéleti személyiségek, egykori csapattársak, barátok és szurkolók több százan kísérték utolsó útjára.

A búcsúztatásról videó is készült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.