Megdöbbentő dolog derült ki Michael Jackson boncolása során: bal szemére vak volt, a testét csúnya vágások borították

Forrás: Getty Images/Vince Bucci -
seb Michael Jackson halála Michael Jackson heg boncolási jegyzőkönyv
A pop királyának halála az egész világot megrázta. Az énekest 2009. június 25-én holtan találták otthonában: halálát egy vényköteles gyógyszer miatti szívmegállás okozta. A boncolási jegyzőkönyv szerint Jacksonnak halálakor több belső vérzése és ízületi gyulladása volt, testét pedig csúnya vágások és hegek borították. 

A boncolási jegyzőkönyv szerint Jacksonnak halálakor több belső vérzése és ízületi gyulladása volt, a tüdeje pedig olyan heges és gyulladt volt, hogy már csak a tüdőátültetés mentette volna meg, ahhoz viszont túl beteg volt. Jacksonnak halála előtt egy évvel már kritikussá vált az állapota, egy igazságügyi szakértő szerint csoda, hogy addig életben maradt.

Megdöbbentő dolog derült ki Michael Jackson boncolása során: a testét csúnya hegek és vágások borították Forrás: Getty Images/Vince Bucci

A boncolási jegyzőkönyvből továbbá az is kiderült, hogy Jackson a bal szemére megvakult, egy degeneratív csontbetegség miatt a gerince és az ujjai is megnyomorodtak, prosztata-megnagyobbodása volt, illetve vitiligóban és discoid lupusban is szenvedett.

A sztár testét több helyen is (a nyaka tövében, karján, csuklóján) csúnya hegek borították, karjain pedig szúrt sebek voltak, amelyeket feltehetően azok a gyógyszerek okoztak, amelyeket a krónikus álmatlanság leküzdésére adott be magának - írja az Express.

Csípőjét, combját és vállát is a fájdalomcsillapító injekcióktól származó szúrási nyomok borították.

Az orvosok később arra a következtetésre jutottak, hogy a hegei nagy része a különféle műtéteinek helye. Michael boncolása során kiderült, hogy a térde és a sípcsontja is megsérült, a vágások a hátán pedig arra engedtek következtetni, hogy nem sokkal a halála előtt csúnyán eleshetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.