Sokkoló gyilkosságok - Hat tinédzser holttestét találták meg egy elhagyatott tanyán

Forrás: Shutterstock -
holttest rendőrség Zacatecas bűncselekmény bűnszövetkezet
Egy héten keresztül keresett a mexikói rendőrség hét tinédzsert, akiket a hétvégén raboltak el. A gyerekeket egy elhagyott tanyán, Zacatecas állam észak-középső részén találták meg, hatot közülük holtan. 

A rendőrség a bejelentést követően azonnal rendkívüli nyomozást indított, úgy vélték bűnszövetkezettel van dolguk. Szerették volna minél hamarabb megtalálni a tiniket, de sajnos nem sikerült időben rájuk bukkanni:

hatan már halottak voltak, a hetedik pedig súlyos fejsérüléseket szenvedett.

A rendőrőknek nem sikerült élve megtalálniuk a tiniket. Hétből hatan meghaltak Forrás: Shutterstock

Az eltűnt fiúk 14 és 18 év közöttiek voltak, és minden valószínűség szerint valamiféle kapcsolatban állhattak egy drogszövetkezettel - írja a Mirror.

A rendőrség még nem tudja, pontosan miért kellett meghalniuk a fiataloknak. Azt azonban tudni lehet, hogy Zacatecasban rengeteg bűncselekményt követnek el, rivális kartellek mészárolják le egymást és a lakosságot jövedelmező csempészutak miatt. A kormány adatai szerint idén eddig több mint 500 embert gyilkoltak meg az államban.

Ez is érdekelhet:

Halállistát készített iskolai mészárláshoz a 16 éves magyar fiú: kijelentette, hogy sorozatgyilkos lesz

Hét csecsemő meggyilkolásában találták bűnösnek a brit ápolónőt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.