eljegyzés párkapcsolat szupermodell Elle MacPherson baleset vőlegény milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb szenzációs lagzi a láthatáron. Multimilliomos barátja gyűrűt húzott Elle Macpherson ujjára. Egy biztos: megélhetési gondjai nem lesznek a jövőben.

Jó bizniszt csinált Elle Macpherson. A szupermodellt a napokban eljegyezte ingatlan iparmágnás barátja, Jeffrey Soffer - tudta meg az US Weekly. A dolog pikantériája, hogy tavaly márciusban szakítottak, majd egy novemberi, halálos helikopter-baleset hozta össze őket ismét. A tragédiában Soffer egyik barátja életét vesztette, ő maga pedig maradandó sérülést szerzett: a gerincében eltört egy csont.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hírre Elle azonnal hozzárepült, ápolgatta, és egyre több időt kezdtek együtt tölteni. Végül ismét összejöttek. Ez lesz a modell második házassága, akinek már van két fia. Elle vőlegénye, a hotelörökös Jeffrey is volt már nős. Hivatalosan egyelőre egyikük sem kürtölte világgá házassági terveiket, mi azért csendben gratulálunk nekik.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.