Ezért nem fotózták le a vajúdó Katalint

fotós Katalin hercegnő szülés Vilmos herceg vajúdás London kórház hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a találgatásoknak, miért nem készült kép a hercegnőről, amikor belépett a kórházba. Egy fotós most megtörte a csendet.

Ahogy a Life.hu is megírta, Katalin hétfő reggel került be a St Mary's Kórház Lindo Wing szárnyába szülési fájdalmakkal. Az épület előtt napokig, sőt, hetekig tanyáztak a fotósok, hogy elcsípjék Cambridge hercegnőjét, mégsincs megörökítve az a pillanat, amikor belép, csak az autó, amelyből kiszáll. Egy fotós most elárulta, mi történt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Foglalt helyük volt a fotósoknak a kórház előtt

Egy fiatal, 24 éves férfi, Jesal Parshotam volt az első, aki ott volt a történelmi pillanatnál - írja a standard.co.uk. Azt mondta, hogy kollégájával, Darren Sacksszal a teliholdat csodálták, beszélgettek, amikor reggel 6 óra körül két autó érkezett a kórház elé Katalinnal, Vilmossal és a testőrökkel. Ő volt az első, aki twittelte, hogy a hercegnő a szülőszobán van. Azt mondta, minden csak egy pillanat műve volt: megjelentek a kocsik, a testőrök kiugrottak, a hercegi pár pedig beviharzott. Egy perc volt az egész. És miért nem örökítette meg mindezt? A fotós azt állítja: társával előre megegyeztek, hogy nem fogják lefényképezni a vajúdó kismamát, csak a kocsit és a kíséretet. Úgy érezte, átlépte volna a határt, ha ebben az állapotban kattintgatja a hercegnőt. Mindenki döntse el maga, hogy valóban ilyen figyelmes volt-e a két fotóriporter, vagy nagyot hibáztak, és egyszerűen lemaradtak az eseményről...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.