Bereczki Zoltán TV2 Sztárban sztár Biga Nótár Mary Varga Viktor Szinetár Dóra Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra, Szandi, Nótár Mary, Biga, Varga Viktor és Bereczki Zoltán szórakoztatták ma este a nézőket a TV2 nagyszabású show-műsorában. A döntőben azonban Szinetár Dóra már nem lehet ott. 

Varga Viktor (Kylie Minogue), Szandi (Mariah Carey), Biga (Paul McCartney), Nótár Mary (Nicole Scherzinger) és Bereczki Zoltán (Zorán) azok a szerencsések, akik a jövő heti adásban két produkciót - egy szólót és egyet sztárpartnerrel - is előadhatnak. Hogy miért kettőt? Ahogy Friderikusz Sándor fogalmazott, valahogy ki kell tölteni a műsoridőt.

A műsortól búcsúzó sztár ezúttal a valóban leggyengébb produkciót nyújtó Szinetár Dóra volt, aki arról beszélt, Edit Piaf és Nagy Feró karaktere állt a legközelebb a szívéhez. Utolsó előadását az alábbi videóban nézheted meg:

A jövő heti adásban a zsűri már nem pontozza az énekeseket, a nézők szavazatai alapján derül ki, hogy ki Magyarország legsokoldalúbb előadója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.