Szex, vér és intrika – Velük folytatódik tovább a Trónok harca

Forrás: Instagram/Game Of Thrones -
színész évad folytatás szereplő Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhányat kell aludni, és végre tovább folytatódnak a népszerű sorozatból már ismerős cselszövések. Most megmutatjuk azokat az új szereplőket, akiket minden rajongónak ismernie kell az április 12-i premier előtt.

Tyene Sand

Már a negyedik évadban utaltak az okos, férfiakat ujjai köré csavaró lányra, aki Oberyn Martell harmadik törvénytelen lányaként született. A karaktert Rosabell Laurenti Sellers fogja játszani.

Forrás: Facebook/Game Of Thrones

Nymera Sand

A gyönyörű Jessica Henwick által megformált Lady Nym Oberyn Martell másik fattyú gyermeke Volantistól, aki a leírás szerint nem csupán káprázatosan szép, hanem rendkívül erős is.

Forrás: Instagram/Game Of Thrones

Obara Sand

És elérkeztünk Oberyn Martell legidősebb törvénytelen gyermekéhez, akit Keisha Castle-Hughe fog alakítani a filmvásznon.

Forrás: Facebook/Game Of Thrones

Trystane Martell

Dorne hercegének legfiatalabb gyermekét a jóképű Toby Sebastian formálja meg – már alig várjuk!

Myrcella Baratheon és Trystane Martell Forrás: Facebook/Game Of Thrones

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok

A női sors cseppet sem leányálom Westeroson: a Life.hu kritikusa ITT foglalta össze, milyen karakterek képviselik a Trónok harca sorozatban a szebbik nemet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.