Ki gondolta volna? Így készült valójában a Trónok harca egyik leghíresebb jelenete

Forrás: HBO -
séta finálé jelenet menet Lena Headey pucér meztelen testdublőr vetkőzés évad Cersei Lannister szégyen Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vigyázat, sorozatrajongók, spoilerveszély következik! Cersei Lannister meztelen szégyenmenete a Királyvárban testdublőrrel és egy különleges technikával készült el.

Hatalmas fordulattal zárult a Trónok harca ötödik évadának befejező része. A finálé, amely őrületes felháborodást okozott a rajongók körében világszerte, és egyben a sorozat egyik leghíresebb jeleneteként lett elkönyvelve, Cersei Lannister meztelen szégyenmenete volt Királyvárban.

Cersei Lannister szerepében Lena Heady Forrás: HBO

Mint az EW megtudta, a karaktert megformáló Lena Headynek akadt segítsége a nem mindennapi jelenet felvételében: ismerd meg Rebecca Van Cleave-t, aki a színésznő testdublőreként Heady helyett vetkőzött teljesen pucérra, és vonult végig a királyvári - valójában dubrovniki - utcákon.

Királynők, árvák, kurtizánok és amazonok

A női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít a benne élők, különösen a nők elé. A Life.hu ITT gyűjtötte össze, milyen típusú karakterek képviselik a szebbik nemet a Trónok harcában - no és mit tudhatunk az alakítóikról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.