Ismét magyar táncosok robognak a világhírnév felé

táncos Freelusion Dance Company fényjáték Attraction America's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar alapítású Freelusion Dance Company lenyűgözte a zsűri tagjait az America's Got Talent válogatójában.

A csapat jó úton halad a világhírnév felé, hiszen a Papp Tímea koreográfus által vezetett Freelusion Dance Company egy teljesen új, egyedi koncepcióval nevezett: fényjátékot és táncot ötvöző számmal nyűgözte le a zsűrit – írja az Origo.hu. A lenyűgöző produkciótól biztos, hogy tátva marad majd a szád.

Nem ők az egyetlen

Az Attraction táncegyüttes Szűcs Zoltán vezetésével 2013-ban megnyerte a Britain's Got Talent tehetségkutatót Angliában. Mi imáduk minden egyes előadásukat!
Vastag Csaba John Travolta nyomdokaiba léphttp://www.life.hu/kult/20150715-vastag-csaba-az-rtl-klub-xfaktoranak-gyoztes-enekese-megkapta-a-grease-musical-foszerepet.htmlMegkapta szerepálmát az X-Faktor-győztes énekes, hiszen hamarosan a Grease című musicalben debütál.KultOrigoRúzsa Magdi agarakkal és versenylóval melegít a Derbyrehttp://www.life.hu/kult/20150629-ruzsa-magdi-enekesno-agarakkal-es-versenyloval-melegit-a-derbyre.htmlAz énekesnő versenyagarak és egy versenyló társaságában vette szemügyre a Kincsem Parkot, ahol pénteken az izgalmasnak ígérkező galopp-, agár- és ügetőversenyek után nagyszabású koncertet ad majd.Kult--Megnyitotta kapuit a Zselici Csillagparkhttp://www.life.hu/kult/20150608-megnyitotta-kapuit-a-zselici-csillagpark-csillagvizsgaloval-planetariummal-turaosvenyekkel.htmlA multifunkcionális komplexumban csillagvizsgáló, planetárium, kilátó, túraösvények és információs pontok létesültek.Kult--Micsoda rekord! Mindent vertek a minyonokhttp://www.life.hu/kult/20150713-minyonok-animacios-film-minden-idok-legjobb-magyarorszagi-nyitasat-hozta.htmlMinden idők legjobb magyarországi nyitásával indult a Minyonok a hétvégén.KultOrigoYachtok és bomba csajok? Nos, Leonardo DiCaprio nemcsak a trófeákat gyűjthttp://www.life.hu/kult/20150712-leonardo-dicaprio-szinesznek-sok-mukincse-van.htmlRengeteg pénzt keres a színészkedéssel, a vagyonát pedig nemcsak luxusjachtokra és bombázókra költi: Leonardo DiCaprio imádja a művészeteket is.Kult--Cartman-rajongók, figyelem! Legalább 300 új rész készül a South Parkbólhttp://www.life.hu/kult/20150709-legalabb-300-uj-resz-keszul-a-south-parkbol.html2019-ig biztosan műsoron lesz a leghíresebb káromkodós, felnőtteknek szóló rajzfilmsorozat, a South Park. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.