Ilyen Nick Cave legborzalmasabb napja

halál zene heroin fiú család Nick Cave gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Senki nem ismerheti a saját történetét, hiszen ő maga a történet főszereplője” – így fogalmazott az Nick Cave a róla szóló filmben. Ő maga sem ismerte a saját történetét, nem láthatta előre 15 éves fia halálát. Ha látta volna, nem engedte volna fel arra a bizonyos sziklára, amelyről fia 2015. július 15-én lezuhant.

Nick Cave pszihedelikus, depressziós világa a történtek után valószínűleg tovább tágul majd, ezzel még nagyobb terhet róva a család többi tagjára: feleségére, az egykori modellre, Susie Bickre, illetve elhunyt kamaszfia ikertestvérére. Pedig az ausztrál rockzenész, dalszerző, író, énekes világa már így sem szűkölködött a lélek sötét bugyraiban, megjelent könyvei - És meglátá a szamár az Úrnak angyalát, Bunny Munro halála – illetve legíresebb zeneszámai is mind erről tesznek tanúbizonyságot.

A gyász, amit most az énekes átél, minden bizonnyal hasonlóan jó és mélyről jövő zeneszámokat fog szülni.

Kedd este hat óra tájékán találtak rá a fiatalra a sussexi Ovingdean-szakadék alján a járókelők, és hiába látták el gyorsan a sérüléseit, végül belehalt a zuhanásba. A rendőrség egyelőre kizárja az idegenkezűség, minden bizonnyal véletlen baleset okozta a fiatal halálát, akit 57 éves édesapja és édesanyja mellett a saját ikertestvére is gyászol. Az eset körülményeit még vizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.