Miley Cyrus füst csillámpor tej undorító lenyelni sokkoló botrány klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híresség a sok botránykeltés mellett zenei karrierjét sem hanyagolja el, most pedig új videoklippel állt elő.

A macskalovagló Miley, aki már tényleg minden idők legsokkolóbb jelensége, új klippel állt elő, ami elég undorítóra sikerült, az énekesnő ugyanis mindent benyel a klipben: füstöt, csillámport, cukros csokit és persze valami tejszerű dolgot is, csak hogy teljes legyen a kép.

Így fest a nagyon terhes Kim Kardashian fürdőruhábanhttp://www.life.hu/trend/20150902-kim-kardashian-hat-honapos-terhesen-bikiniben-fotozkodott.htmlA 34 éves celebnő kislányával, North Westtel élvezte a homokos tengerpartot – persze egy fotós kamerái előtt.Trend--Hihetetlen! 15 évet is letagadhatna Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20150902-salma-hayek-szineszno-15-evet-is-letagadhatna-bombaformaban-van.htmlA 48 éves színésznő egy talkshow-ban mutatta meg, mennyire dögösen fest mostanában.Trend--Szuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoAz Instagramon alázzák a csontsovány modellt, Genevieve Barkerthttp://www.life.hu/trend/20150902-az-instagramon-alazzak-genevieve-barker-csontsovany-modellt.htmlA modell a testszégyenítés ellen emelte fel a hangját. Ahogy mondta, ezt a fogalmat inkább a túlsúlyos emberekhez kötik, őt pedig éppen vékony testalaka miatt alázták meg. TrendOrigoBritney leszerepelt, Taylor Swift nagyon odatette magát - sminkmustra az MTV VMA díjátadónhttp://www.life.hu/trend/20150831-mtv-vma-sminkek-larion-oscar-elmondja-kinek-volt-a-legszebb.htmlSzinte hiányzott már a nyüzsgés és felhajtás, de nem sokáig! Akár külcsíny-olimpiának is nevezhetjük az idei, fergetegesre sikeredett MTV Video Music Awards-ot! Eszméletlenül látványosak és polgárpukkasztóak voltak sztárjaink - mutatom is, ki hogyan szerepelt a sminkek terén. TrendAFPFelrobbantotta az internetet a dögös dokihttp://www.life.hu/trend/20150901-doctor-mike-dogos-doki-felrobbantotta-az-internetet.htmlBármikor a két ügyes keze alá kerülnénk egy ilyen dokinak, mint dr Mike, akinek több mint 250 ezer követője van már az Instagramon.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.