Benedict Cumberbatch Kit Harington Nicole Kidman Cressida Bonas Josh Hartnett Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg exbarátnője a jó ügyért lépett a londoni The Court Royal Theatre deszkájára.

Mióta szakított Harry herceggel, Cressida Bonas minden energiáját karrierjébe forgatja.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A 26 éves színész-táncos, aki korábban a Mulberry arcaként perdült táncra egy videó erejéig, ezúttal a The Royal Court Theatre egyik előadásában lépett színpadra Benedict Cumberbatch, Nicole Kidman, a szexi Kit Harington és Josh Hartnett oldalán. A Danny Boyle által rendezett darab bevételéből egy afrikai gyerekek művészi tevékenységét támogató Dramatic Need nevű alapítványt támogatatta a társulat.

A rajongók szerint bunda volt Baby Gabi kiesése a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151026-baby-gabi-kiesese-a-tv2-sztarban-sztar-musorabol-hatalmas-felhaborodast-keltett-a-kommentelok.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adása után kommentáradat indult: sokan igazságtalannak tartják, hogy az énekesnő esett ki a műsorból. TV + Sztárok--Katalin hercegné ijesztően vékony lett - Megdöbbentő fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20151026-katalin-hercegno-nagyon-lefogyott-megdobbentoen-nez-ki.htmlSzinte már sokkolóan sovány Vilmos herceg neje; a róla készült legújabb képeken tisztán látszik: Katalin hercegné csont és bőr. Ez Zsír!--Dühöng a királynő! Drogbotrányba keveredett Harry herceghttp://www.life.hu/news/20151019-harry-herceg-egyik-baratja-miatt-drogbotranyba-keveredett.htmlMagánrepülőn próbálta átcsempészni azt a 47 táskányi kokaint a herceg egyik közeli jó barátja, Fidelio Cavalli, akit a napokban tartóztattak le kábítószercsempészet vádjával. Egyelőre kérdéses, hogy Harry tudott-e a dologról. News--Így játszik együtt Katalin hercegné és Vilmos herceg - Tündéri fotó!http://www.life.hu/intim/20151024-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-konzolon-jaszottak-a-bafta-dijatadojan.htmlIgazi álompárhoz méltó módon jelent meg a hercegi pár Dundee városában, hogy találkozhasson a BAFTA játéktervezői díjának idei győzteseivel. És, ha már ott voltak, ők is kipróbáltak egy-egy játékot.Intim--Daniel Radcliffe részegen forgatta a Harry Pottert http://www.life.hu/sztarok/20151022-daniel-radcliffe-ittasan-forgatott-tobb-harry-potter-jelenetet-a-sztar-most-vallott-errol.htmlA gyermekként világsztárrá váló színésznek az elmúlt években sokszor az alkohol jelentette a legnagyobb támaszt, ám mára sikerült legyőznie a függőségét, és mértékkel fogyaszt. TV + Sztárok--Építőmunkásnak állt Vilmos herceg és öccse, Harryhttp://www.life.hu/news/20150924-vilmos-herceg-es-harry-herceg-epitomunkasnak-alltak.htmlA brit királyi család két hercege egy igazán jó ügy miatt állt munkába a többi kőműves mellé Machesterben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.