Így festenek a forgatáson az új Bridget Jones-film főszereplői - Fotók

Reneé Zellweger Colin Firth Bridget Jones Patrick Dempsey film forgatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetekben rengeteg fotó látott napvilágot a Londonban zajló film előkészületeiről, és Renée Zellweeger külsejéről. Most itt egy újabb érdekes jelenet, melyben Patrick Dempsey lenyúlja Bridgetet.

A Grace klinika sármos sztárja korábban már tett közzé fotókat az angliai forgatásról, ahol azt írta, hogy nagyon izgatott a film miatt, Renée és Colin pedig igazi profik. A szívtipró színész az új részben igencsak bekavar majd a főszereplő életében, melyre a következő képek is igen erősen utalnak. A Bridget Jones’s Baby premierje 2016 szeptemberében várható.

Forrás: Northfoto

Forrás: Northfoto

Forrás: Northfoto
Íme, A kis hableány élőszereplős változatának főszereplője http://www.life.hu/kult/20151109-a-kis-hableany-foszereploje-chloe-grace-moretz-alig-varja-a-forgatasokat.htmlAz utóbbi években futótűzként kezdtek "életre kelni" a különböző Disney klasszikusok. A Demóna, a Hamupipőke, és az Alice Csodaországban után most itt egy újabb feldolgozás. Kult--Itt vannak az első képek a Harry Potter új részéből!http://www.life.hu/kult/20151106-a-harry-potter-uj-reszenek-kepei-mar-lathatoak-eddie-redmayne-lesz-a-foszereploje.htmlMegérkeztek a Legendás állatok és megfigyelésük című Harry Potter spin-off első jelenetfotói, sőt, még a főszerepet játszó Eddie Redmayne is címlapon szerepel. KultOrigoNe! Később kezdődik a Trónok harca hatodik évada http://www.life.hu/kult/20151103-csuszik-a-tronok-harca-hatodik-evadanak-premierdatuma-a-rajongok-duhosek.htmlA HBO bejelentette, hogy pár sorozatának csúsztatja a premierdátumát. A hírek szerint a Trónok harca is később kerül képernyőre. KultOrigo10 érdekesség, amit biztosan nem tudtál a Facebookrólhttp://www.life.hu/kult/20151028-tiz-erdekesseg-amelyet-meg-biztosan-nem-olvastal-a-facebookkal-kapcsolatban.htmlGondoltad volna, hogy 30 millió halott személy profilja még mindig aktívan működik? Érdekes lista következik mindenki kedvenc közösségi oldaláról. Kult--Véget ért a Downton Abbey, a rajongók a karácsonyi különkiadásra készülnekhttp://www.life.hu/kult/20151110-veget-ert-a-downton-abbey-a-rajongok-a-karacsonyi-kulonkiadasra-keszulnek.htmlVéget ért a nagysikerű Downton Abbey című brit tévésorozat, amelynek rajongói most azt remélik, hogy a karácsonyi különkiadásból választ kapnak néhány nyitva hagyott kérdésre. KultOrigoNina Dobrev lesz az egyik szexin szaladgáló lány a Baywatch-filmbenhttp://www.life.hu/kult/20151110-az-uj-baywatch-filmben-nina-dobrev-ashley-benson-es-alexandra-daddario-is-szerepelni-fognak.htmlAhogy arról már korábban beszámoltunk, filmet készítenek a 90-es évek nagysikerű sorozatából. Most pedig az is kiderült, hogy milyen színésznőket válogattak ki a „tengerparton szexin szaladgálók” szerepére.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.