Family Guy sorozat idézet beszólás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne imádná a népszerű amerikai rajzfilmsorozat őrült családját. Összeszedtük az öt legjobb beszólást, melyeken a mai napig sírva nevetünk!

"Nem is tudtam, hogy ilyen jó érzés imádni a hazámat. Olyan, mint Istent imádni, vagy egy anyóst: igazából nem érzed, hogy viszontszeretne, de mivel mindkettőnek mindig ezer dolga van, elfogadod."

"Nézd, ha a családom és a Star Trek között kell választanom, akkor a Star Treket választom, mert legyünk igazságosak! A sorozat előbb volt!"

Forrás: fox

"Beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Drága volt, de hát egyszer élünk."

-Jó napot! Szeretnék egy sajtburger menüt!

-Az ég szerelmére Peter, mindjárt jön a gyerek!

-Ja igen bocs.. Akkor lesz egy gyerekmenü is!

Hát ez meg mi? Szexi monogámia - társasjáték romló házasságokhoz. Mersz kártya: Sztriptízeltesd, és figyeld meddig tart, míg feláll a Jancsi...Ki az a Jancsi?

Interjú Stewie magyar hangjával. Nézd meg, hogyan készül egy szinkron!

Dolmány Attila adja a kissé túlművelt, de annál szerethetőbb Stewie magyar hangját a Family Guy című sorozatban. A színész érdekes infókat árult el kedvenc soroatunkról, és a szinkron szakma rejtelmeiről!
Micsoda pasi! 45 éves lett P.S. I Love You sztárja, Gerard Butlerhttp://www.life.hu/kult/20151113-gerard-butler-ma-unnepli-a-szuletesnapjat-negyvenot-eves-a-p-s-i-love-you-sztarja.htmlAz ír származású sztár nem mindig vágyott a vörös szőnyegek csillogó világára. A jogi diploma megszerzése után egy színpadi darab láttán döntötte el: belőle bizony színész lesz! KultNorthfotoNovember a pörgős programok hónapja! Nincs ötleted? Mi segítünk!http://www.life.hu/kult/20151111-kulturalis-programajanlo-12-15.htmlErre a hétre igazi kulturális csemegékkel készültünk neked. Miért kuksolnál a szobád sötétjében, ha megannyi izgalmas, és érdekes esemény közül válogathatsz. Lézerkarddal harcolnál? Lazulnál egy akusztikus koncerten? Vennél valami szépet a kisbabádnak? Vagy inkább megismerkednél a hazai divatszakma legjobbjaival? Semmi pánik, mindenre van ötletünk! A következő programok láttán te sem tudsz majd nemet mondani. Kult--Kiderült, milyen nemű valójában Micimackóhttp://www.life.hu/kult/20151110-micimacko-valodi-neme-kiderult.htmlEredeti neve semleges hangzású, magyar fordításban azonban inkább a lányoshoz közelít, miközben külleme fiús, leszámítva állandó ruhadarabját, a piros pólót. Egy nemrég megjelent kötet most lerántja a leplet az igazságról. KultOrigoA Saul fia kapta a fődíjat a Los Angeles-i Magyar Filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20151112-a-saul-fia-kapta-a-fodijat-a-los-angeles-i-magyar-filmfesztivalon.htmlA Saul fia kapta szerdán a 15. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivál fődíját, a legjobb rendezését járó elismerést Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója vehette át A szarvassá változott fiú című filmjéért.Kult--Amit még nem tudtál James Bondról: különleges érdekességek a 007-esrőlhttp://www.life.hu/kult/20151110-amit-meg-nem-tudtal-james-bondrol-kulonleges-erdekessegek-a-007-esrol.htmlNálunk is óriási siker a mozikban az új James Bond-film, amelyben őfelsége kedvenc titkos ügynöke ismét szembeszáll a rosszfiúkkal, és ágyba viszi a széplányokat. A mozi világának egyik legismertebb hőséről sok minden köztudott, de mi még így is találtunk egy sor olyan érdekességet, ami újdonságként szolgálhat. Kult--Itt a Némó nyomában folytatásának első előzetesehttp://www.life.hu/kult/20151110-itt-a-nemo-nyomaban-folytatasanak-elso-elozetese.htmlMegérkezett az első előzetes a Szenilla nyomában című filmhez. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.