Így dobd fel a karácsonyi üdvözlőlapot - Jókívánság-tippek

Forrás: Thinkstock -
karácsony üdvözlőlap karácsonyi üzenet 2015 jókívánság vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnep elmaradhatatlan kellékei a képeslapok és a gyönyörűen becsomagolt ajándékokon a díszes kis cetlik, amelyeken szeretetteljes vagy éppen vicces mondatokkal rukkolhatsz elő. Íme, a legjobb üzenetek, amikkel te leszel a legmenőbb a családban!

A karácsonyi finisben általában utoljára marad a meglepetések becsomagolása és a színes képeslapok, kis üdvözlőkártyák gyöngybetűkkel való megírása, felcímkézése. Mivel ilyenkor év végén már mindenki fáradt, előfordulhat, hogy nem jutnak eszedbe a legfrappánsabb mondatok, ezért úgy gondoltuk, segítünk neked, és összeszedtünk pár meghitt vagy éppen vicces üzenetet.

Forrás: Thinkstock

Lányoknak, nőknek, anyukának, nagymamának:

„A távoli hegytetőn csillag táncol a havon,
A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon.
A kályhában parázs, mintha álom lenne,
Karácsonyfát körülállják békességben, csendben.
Boldog karácsonyt!”

„Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, boldog karácsonyt kívánok néked!”

„Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el házad, érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!”

Forrás: Thinkstock

„A hó alatt alszanak a házak,
Az egész világ csupa varázslat.
S mint valami tündérálom,
Eljön hozzánk szent karácsony.
Békés ünnepeket kívánok!”

„Áldott estén, karácsony éjen, angyalok szállnak fenn az égen. Mindenkihez be-benéznek, mindenhová odaérnek. Áldást hoznak minden házra, csillagot a fenyőfára.”

Férfiaknak, apukáknak, nagypapának, nagybácsinak:

„Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliban Jézuska az úr! Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen boldog a karácsonyod, és utána éved!”

„Távolság már nincsen, új idők járnak,
Huncut kis angyalkák körülötted szállnak.
Szeretetet visznek, sok szép üzenetet,
Boldog karácsonyt így kívánok neked!”

Forrás: Thinkstock

„Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő.
Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja.
Képzeld el, hogy ott állok, és boldog karácsonyt kívánok!”

„Az angyalok a mennyből a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba, s maradjanak nálad! Boldog karácsonyt!”

„Hópiheszárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a bejgli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!”

Íme, a szeretet ereje! Megható videóhttp://www.life.hu/kult/20151208-a-szeretet-jotekonysag-adakozas-erejerol-karacsonyrol-kerdeztuk-a-mikulasgyar-vendegeit-es-a-magyar.htmlMiért jó adni? Kinek érdemes? És miért van szükség arra, hogy minél több ember álljon egy-egy jó ügy mögé? Ezekről kérdeztük az idei Mikulásgyárban az adakozókat illetve a Magyar Vöröskereszt főigazhatóhelyettesét, Nagy Gábort. Kult--Magyar siker! Golden Globe-ra jelölték a Saul fiáthttp://www.life.hu/kult/20151210-saul-fia-golden-globe-jeloles-nemes-jeles-laszlo-holokausztfilmje-tarolhat.htmlA legjobb idegen nyelvű film kategóriában kaphat elismerést Nemes Jeles László holokausztfilmje. Az idei díjszezonban szó szerint tartolt a produkció, így minden esélye megvan a végső győzelemre. Kult--Hajrá! Ma derül ki, hogy a Saul fia kap-e Golden Globe-jelölésthttp://www.life.hu/kult/20151210-ma-eldol-a-saul-fia-sorsa-kihirdetik-a-golden-globe-jeloleseket.htmlMagyar idő szerint 14 órakor kezdik el kihirdetni a 2016-os Golden Globe-díjak jelöltjeit, a bejelentést a lenti ide kattintva élőben követheted majd. KultOrigoKiderült! Ő lesz az új Dirty Dancing női főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20151209-az-uj-dirty-dancing-film-noi-foszereploje-abigail-breslin-lesz.htmlRemake készül az 1987-es nagysikerű filmből, amelyben egy családi nyaraláson Babe beleszeret a Patrick Swayzet alakító tánctanárba. Kult--Jön a Valami Amerika 3http://www.life.hu/kult/20151208-jon-a-valami-amerika-harmadik-resze.htmlSzűkszavúan nyilatkozott új filmjéről az író-rendező Herendi Gábor, aki annyit azért elárult, hogy akciódúsabb, illetve a Csuja Imre-féle bűnbandán kívül egy konkurens maffiabanda is fel fog tűnni. KultOrigoMost durván meg lehet gazdagodni a Star Wars-relikviákbólhttp://www.life.hu/kult/20151204-a-star-wars-relikviakbol-most-nagyon-meg-lehet-gazdagodni.htmlA Csillagok háborúja következő epizódjának közeledtével egymást érik a Star Wars-aukciók, ugyanis óriásira nőtt a kereslet az egykor aprópénzen vett relikviák iránt. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.