Fantasztikusan néz ki Győrfi Pál felesége

Forrás: Life.hu -
Győrfi Pál Shakespeare Estély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Győrfi Pál nagy operarajongó, így természetesen ő is megjelent a Shakespeare Estélyen. A mentőszolgálat szóvivőjét felesége kísérte el, akitől leesett az állunk: igazi bomba nő. 

Fantasztikusan fest a Shakespeare Estélyen Győrfi Pál felesége. Elegáns ruhája csak még inkább kiemeli karcsú alakját - el sem hisszük, hogy három gyereknek adott életet -, nem is csoda, hogy a mentőszolgálat szóvivője igazán büszke rá.

Ez történik a Shakespeare Estélyen percről percre

A Life.hu újságírói a rendezvényen vannak, és élőben tudósítanak benneteket mindenről. Percről percrénket itt olvashatjátok.
Forrás: Life.hu

"Rám viszont egy gyerekünk sem hasonlít. Az anyukájuk szépségét örökölték, ami nem csoda, hiszen a párom igazán gyönyörű nő" - nyilatkozta a Life.hu-nak korábban Győrfi.

A 12 legjobb idézet a szerelemről http://www.life.hu/kult/20160107-a-12-legjobb-idezet-a-szerelemrol-szerelemes-filmekbol.htmlÖsszebújós, romantikus filmek telis tele alapigazságokkal a szerelemről. Íme, a mi kedvenceink - természetesen a teljesség igénye nélkül. Kult--Plácido Domingo: "A közönség öröme éltet"http://www.life.hu/kult/20160205-placido-domingot-a-shakespeare-estely-sztarvendeget-a-kozonseg-orome-elteti.htmlAz opera egyik legnagyobb csillaga és kétség kívül legkarizmatikusabb személyisége lesz az Operaház idei tematikus eseményének, a Shakespeare Estélynek a sztárvendége. Fél évszázados karrierrel a háta mögött Plácido Domingót elmondása szerint egyetlen dolog, a közönség öröme élteti. KultFotó: Dudás Szabolcs - OrigoMeglepő dolog derült ki a Szerelmünk lapjai című filmrőlhttp://www.life.hu/kult/20160206-a-szerelmunk-lapjai-cimu-film-ferfi-foszerepet-senki-sem-akarta-vallalni.htmlMinden idők egyik leghíresebb romantikus filmjének főszerepét eleinte senki sem akarta elvállalni - árulta el maga a szerző, Nicholas Sparks. KultOrigoApró techinkai baki az előadás után a Shakespeare Estélyen - Az fellépők azonban lenyűgöztek mindenkithttp://www.life.hu/kult/20160206-apro-baki-az-eloadas-kozben-a-shakespeare-estelyen.htmlA makrancos Kata balettje után történt egy kis malőr, az előadást követően nem ment le időben a függöny. Ez kis bosszúságot okozott a háttérben készülődőknek. Wiliam Shakespeare A Makrancos Kata című műve alapján készült balett a közönség nagy kedvence, a mókás történet és a bámulatos táncos elemek mindenkit elvarázsolnak. Most is így történt. Kult--Nézd meg az első képet az új Star Wars-filmből! http://www.life.hu/kult/20160205-itt-a-star-wars-legujabb-reszenek-elso-fotoja-a-csapat-mar-teljes-a-forgatasok-zajlanak.htmlA Csillagok háborúja hetedik része óriási sikerrel debütált az egész világon. A folytatás persze még várat magára, azonban az első beharangozó fotó már meg is érkezett. Kult--A Trónok harca szexi sztárjából ápolónő lett http://www.life.hu/kult/20160205-emilia-clarke-es-sam-claflin-egymasra-talaltak-a-filmvasznon-lebenult-ferfi-es-az-apoloja.htmlEmilia Clarke és Sam Claflin egy romantikus sztorival robban be hamarosan a mozivásznakra. Az előzetes láttán már most elmorzsoltunk néhány könnycseppet! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.