színdarab J.K. Rowling rajongók könyv Harry Potter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
J. K. Rowling varázslatos története folytatódik, bár nem úgy, ahogy sokan gondolják, ugyanis csak a színházi darab szövegkönyve kerül a boltok polcaira. 

Bár korábban arról szóltak a hírek, hogy július 30-án adják ki, most a kiadó közleménye szerint egy nappal később, Harry Potter születésnapján, vagyis július 31-én debütál a mű. A Harry Potter és az elátkozott gyermek első és második részét óriási felhajtás övezi, és a könyvesboltok már most elkezdtek készülni a hatalmas érdeklődésre - írja a Telegraph.

A Harry Potter és az elátkozott gyermek című könyv borítója Forrás: Twitter/Little, Brown UK

Fekete színésznő játssza majd Hermionét az új Harry Potterben

Színdarab készül a világ legnépszerűbb varázslója és barátai iskola utáni kalandjaiból. A címe az lesz, hogy Harry Potter and the Cursed Child, azaz Harry Potter és az Elátkozott Gyermek. A főszereplőket ide kattintva nézheted meg.
80 éves Hollywood leghíresebb bajszosa: íme, a leghíresebb Burt Reynolds-filmek!http://www.life.hu/kult/20160210-80-eves-hollywood-leghiresebb-bajszosa-ime-a-leghiresebb-burt-reynolds-filmek.htmlEgy páratlan karriert is ünneplünk ma a jubileumi születésnap mellett Burt Reynolds-al, melynek kapcsán összegyűjtöttük a legfontosabbnak tartott és kedvenc filmjeinket az egykori hollywoodi férfiideáltól. KultAFPElőkerült Robin Williams sosem látott filmjelenetehttp://www.life.hu/kult/20160211-robin-williams-szinesz-sosem-latott-jelenete-a-mrs-doubtfire-apa-csak-egy-van-cimu-filmjebol.htmlA Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című film eddig még nem látott, szívszorító jelenete állítólag azért nem került bele a vígjátékba, mert a készítők túl szomorúnak találták hozzá. Kult--Hoppá! Magyar kutatók megfejtették a Neptunusz titkáthttp://www.life.hu/kult/20160210-magyar-kutatok-fedeztek-fel-a-neptunusz-egyik-holdjat.htmlA Magyar Tudományos Akadémia közölte a hírt: magyar kutatók fényt derítettek a közelmúltban a Neptunusz harmadik legnagyobb holdjának, a Nereidának néhány titkára. KultOrigoNemes Jeles László és Jennifer Lawrence közös fotójától elájulsz http://www.life.hu/kult/20160209-nemes-jeles-laszlo-igazi-vilagsztarokkal-pozol-elkeszult-az-oscar-kozos-fotoja.htmlA magyar rendező igazi világsztárokkal tölthetett el néhány órát a minap, és még egy közös képen is szerepelhetett velük. Kult--Nemes Jeles László: "Ha Spielbergnek nem tetszene a Saul fia, az fájna!" http://www.life.hu/kult/20160208-nemes-jeles-laszlo-nem-beszelt-steven-spielberggel-a-saul-fiarol-magyar-rendezo.htmlMost szombaton 68. alkalommal osztották ki az amerikai rendezők céhének díjait (Directors Guild Of America Awards), és az idén alapított "legjobb első filmes rendezés" díjáért a Nemes Jeles László is a jelöltek között volt a Saul fiá-ért. KultOrigoA 12 legjobb idézet a szerelemről http://www.life.hu/kult/20160107-a-12-legjobb-idezet-a-szerelemrol-szerelemes-filmekbol.htmlAz összebújós, romantikus filmek telis-tele vannak alapigazságokkal a szerelemről. Íme, a mi kedvenceink - természetesen a teljesség igénye nélkül. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.