Luke Skywalkerrel indult a Star Wars 8 forgatása

Star Wars film forgatás videó Horvátország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Disney egy fél perces videóval adta a világ tudtára, hogy február 15-én elkezdődött a nyolcadik Star Wars-epizód forgatása Írországban. Hamarosan a stáb továbbáll, és Horvátország felé veszik az irányt. 

A fél perces videó felidézi a hetedik epizód befejezését Mark Hamill-lal és Daisy Ridley-vel, majd a stábot láthatjuk éljenezni az írországi Skellig Michael szigeten. A Star Wars 8 forgatócsoportja február 15-től a londoni Pinewood stúdióban munkálkodik, március 9-től pedig a horvátországi Dubrovnikban forgatják a filmet - írja az Origo.

Az egyelőre cím nélküli nyolcadik epizódot 2017. december 15-től játsszák majd a mozik.

Korábban kegyetlenül kínoztak, manapság kényeztetnek - Indiai elefántszelídítők http://www.life.hu/kult/20160211-korabban-kegyetelnul-kinoztak-manapsag-kenyeztetnek-indiai-elefantszeliditok.htmlTavaly januárban India déli államában, Keralában a vadőrök hat hónapos elefántkölyökre bukkantak az egyik monszun ásta mély gödörben. A helyiek elmondása szerint a magatehetetlen borjú napok óta feküdt törött végtagokkal a mélyedésben, sírása éjszaka is hallatszott. A kölyköt, úgy tűnt, a csorda és az anyja teljesen magára hagyta, így a vadőrökre várt a feladat, hogy kimentsék, majd felneveljék a kicsit. Többórás küzdelem után az elefántot kötelekkel és bambuszrudakkal kihúzták, majd a Neyyar Vadrezervátumba vitték. KultThinkstockMindent a rozé pezsgőkről - A friss trend mögött évszázados történelem áll http://www.life.hu/kult/20160208-tudnivalok-es-receptotletek-a-roze-pezsgokhoz.htmlAkár otthon, akár egy sikkes étteremben telik majd a Valentin-nap, az alkalomhoz semmi nem illik jobban, mint egy palack pezsgő. Egy rozé pezsgő például eleganciát és stílust ad a közös estéhez, teli van a tavaszt idéző gyümölcsösséggel, a hozzá illő ételekkel pedig valódi luxus élmény. De minek köszönheti a sikerét az ellenállhatatlan pink színen túl? Talán meglepő, de a friss trend mögött komoly szakmaiság és évszázados történelem áll. KultThinkstockMinden együtt töltött percet lerajzolt a szerelmes férfihttp://www.life.hu/kult/20160212-megorokitette-rajzokon-a-szerelmuket-egy-evig-minden-nap-meghato-muvek-szulettek.html365 mű - ennyit készített Curtis Wiklund, aki elhatározta, hogy egy teljes évig minden egyes élményt megörökít, amit együtt éltek át szerelmével. A végeredmény igazán meghatóra sikeredett. KultOrigoRachel Weisz magyarként mutatkozott be egy videóbanhttp://www.life.hu/kult/20160212-rachel-weisz-magyar-akcentussal-poenkodik-a-szineszno-elkepesztoen-vicces-video.htmlA csodaszép színésznő bár rendelkezik magyar ősökkel, a nyelvet sajnos nem beszéli. Kult--Hoppá! Magyar kutatók megfejtették a Neptunusz titkáthttp://www.life.hu/kult/20160210-magyar-kutatok-fedeztek-fel-a-neptunusz-egyik-holdjat.htmlA Magyar Tudományos Akadémia közölte a hírt: magyar kutatók fényt derítettek a közelmúltban a Neptunusz harmadik legnagyobb holdjának, a Nereidának néhány titkára. KultOrigoCsuja Imre újabb díjat kapotthttp://www.life.hu/kult/20160210-pager-antal-szineszdijat-kapott-csuja-imre.htmlIdén Csuja Imre kapta a Páger Antal-színészdíjat. A Jászai-díjas művész vasárnap Makón vette át az elismerést Farkas Éva Erzsébet polgármestertől. KultFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.