Ma 76 éves a világ legkeményebb embere, Chuck Norris - Íme, a legütősebb poénok, legviccesebb mémek

Chuck Norris király mém születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk! A Texasi kopó, a világ legkeményebb embere ma ünnepli 76. születésnapját. Ez alkalomból összeszedtük a 10 legjobb poént, amit minden Chuck Norris-rajongónak ismernie kell. 

Chuck Norris egyszer hatástalanított egy atombombát. A nyelvével.

Chuck Norris parázson alszik.

Forrás: memegenerator.com, Life.hu

Chuck Norris részegen találta ki a kínai nyelvet és alapította meg Kínát.

A Hungaroringen Chuck Norris tartja a pályacsúcsot, pedig csak végigsétált.

Chuck Norris nem érez fájdalmat, a fájdalom érzi Chuck Norrist.

Forrás: memegenerator.com, Life.hu

Chuck Norris focizott már gömbvillámmal.

Chuck Norris elszámolt végtelenig. Kétszer.

Chuck Norris nem megszületett - Levedlette az anyját.

Chuck Norris könnyei gyógyítják a rákot. De még sohasem sírt.

Forrás: memegenerator.com, Life.hu

Még több mémet ITT láthatsz kedvec szuperhősünkről.

A kedvencünk azonban mindenképpen ez a videó a világ legkeményebb emberéről. Boldog szülinapot, Chucky!

7 film az egyház legbotrányosabb ügyeirőlhttp://www.life.hu/kult/20160301-7-film-az-egyhaz-legbotranyosabb-ugyeirol.htmlA gyerekmolesztáló papokat leleplező újságírókról szóló, friss Oscar-díjas Spotlight kapcsán összegyűjtöttük a téma 7 emlékezetes filmjét. Melyek a látszattal ellentétben a (többségében valóban megtörtént) sötét ügyeket feltárva nem az egyházat magát támadják — sőt épp segítik a nyilvánosság kényszerítő erejével a szembenézésben, megtisztulásban, és az igazi hivatása beteljesítésében. Kult--A legsármosabb kémek a filmvásznon James Bondtól Napoleon Solóighttp://www.life.hu/kult/20160225-a-legsarmosabb-kemek-a-filmvasznon-james-bondtol-napoleon-soloig.htmlHalálosan hatékonyak és halálosan jóképűek, hidegvérrel akcióznak és hidegvérrel csábítanak, közben pedig elképesztően stílusosak és elegánsak is. Összegyűjtöttük a kémeket, akik a legnagyobb hatással vannak ránk. Kult--Így csábít az utca embere - A legbizarrabb Valentin-napi meglepetésre bukkantunkhttp://www.life.hu/kult/20160209-igy-csabit-az-utca-embere.htmlHogyan ünnepli a Valentin-napot az utca embere? Egyáltalán ünnepli-e? A Life.hu nagyszájú riportere mindent megtudott. Azt is, amit valójában nem akart hallani. Kult--Romantikus Valentin-napi filmajánló, ha összebújva moziználhttp://www.life.hu/kult/20160208-romantikus-valentin-napi-filmajanlo-ha-osszebujva-moziznal.htmlTévé előtt? Moziban? DVD-ről? Mindegyik verzióra vannak ajánlataink, ha a Valentin-napot a szerelmeddel kettesben, romantikus filme(ke)t nézve töltenéd. Íme 3 x 3 film a szerelem napjára! Kult--A 12 legjobb idézet a szerelemről http://www.life.hu/kult/20160107-a-12-legjobb-idezet-a-szerelemrol-szerelemes-filmekbol.htmlAz összebújós, romantikus filmek telis-tele vannak alapigazságokkal a szerelemről. Íme, a mi kedvenceink - természetesen a teljesség igénye nélkül. Kult--A filmvászon legemlékezetesebb mostoháihttp://www.life.hu/kult/20160131-a-filmvaszon-legemlekezetesebb-mostohai.htmlÍgy jártam a mostohámmal – szól az e héten mozikba kerülő film címe, mi pedig összegyűjtöttük egy csokornyit azokból a nevezetes filmekből, melyek főszereplői mostohaszülők és mostohagyerekek. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.